Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ courier.

Το κόστος των μεταφορικών εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγοράς άνω των 50 ευρώ.
Για αγορές μικρότερες των 50 Ευρώ το κόστος διαμορφώνεται στα 4,00 ευρώ για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση αποστολής με αντικαταβολή υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 2,00 ευρώ.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται το αργότερο εντός 10 ημερών.
Για τις αποστολές προς χώρες εκτός Ελλάδος απαιτούνται 7-20 ημέρες με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σας γνωρίζουμε ότι οι όροι μεταφοράς διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς και οδηγίες των οργανισμών ΔΟΠΑ (Διεθνής Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας), της ΙΑΤΑ (Διεθνής ‘Ένωση Εναέριων Μεταφορών) και της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τις διεθνείς μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR που εφαρμόζονται από την εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. το στοιχεία επικοινωνίας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.
3. Σε εορταστικές περιόδους ή περιόδους ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχει ιδιαίτερος φόρτος εργασίας των υπηρεσιών ταχυμεταφορών.