Για τις αποστολές  των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ courier.

Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδος είναι 4 ευρώ. Παραγγελίες προϊόντων αξίας άνω των 50 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν εντός Ελλάδος. Εάν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση 3 ευρώ για τον  παραλήπτη.
Σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους παραγγελίας υπάρχει ειδική κοστολόγηση για την οποία σας ενημερώνουμε σχετικά. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται το αργότερο εντός 7 ημερών.

Για τις αποστολές προς χώρες εκτός Ελλάδος απαιτούνται 7-20 ημέρες με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος κάθε χώρας. Για το κόστος αποστολής που  εξαρτάται από την χώρα προορισμού και το βάρος/όγκο του δέματος σας ενημερώνουμε ιδιαιτέρως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν δώσετε την παραγγελία σας.

Οι όροι μεταφοράς διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς και οδηγίες των οργανισμών ΔΟΠΑ (Διεθνής Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας), της ΙΑΤΑ (Διεθνής ‘Ένωση Εναέριων Μεταφορών) και εφαρμόζονται από την εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, σε εορταστικές περιόδους ή περιόδους ιδιαίτερων συνθηκών που υπάρχει επιπλέον φόρτος εργασίας των υπηρεσιών ταχυμεταφορών  καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

.